Имам изгоряла подгревна свещ и днеска се опитах да я сменя. Видях ги каде са но е много тясно и едвам бръквам до тях. Някой ако може да ме опъти по какъв начин се свалят и ако има начин да разбера коя от свещите е изгорялата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна подгревна свещ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеСваляш и тестваш на акумулатора една по една свещите. Внимавай много, когато ги развиваш, да не превъртиш резбата или по-лошото - да скъсаш свещта.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеА има ли някакъв трик как по-лесно да се свалят, понеже е много тясно и ако не се лъжа до крайните неможе да се стигне.. Аз също не съм ги свалял сам моите, а само гледах.
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеЛошото е че и в сервиз няма гаранция ,че няма да се скъсат.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма гаранция,че няма да скъсат свещ,но ако го направят,оправянето е за тяхна сметка.Поне в нормалните сервизи.
Имаше подобни теми тук във форума.
Ако ми посочиш такъв "нормален" сервиз ,съм готов веднага да си сменя свещитеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Какво ще рече навреме?Свещта се сменя като спре да работи.Дори и да е на малко километри,няма гаранция,че ще се отвърти лесно.Който се наема да извърши процедурата,отлично го знае и трябва да е готов да си поеме риска.Ако се съгласяваш на всичко и дигаш рамена,много ясно,че ще се правят на отвеяни.Ако беше в Плевен,щях да те заведа при точните хора.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКакво ще рече навреме?Свещта се сменя като спре да работи.Дори и да е на малко километри,няма гаранция,че ще се отвърти лесно.Който се наема да извърши процедурата,отлично го знае и трябва да е готов да си поеме риска.Ако се съгласяваш на всичко и дигаш рамена,много ясно,че ще се правят на отвеяни.Ако беше в Плевен,щях да те заведа при точните хора.
Може и до Плевен да се принудя да дойдаAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПод "навреме" имам предвид скоро след като изгори,а не да караме 20 к с изгоряла свещ,защото раздува още повече._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПод "навреме" имам предвид скоро след като изгори,а не да караме 20 к с изгоряла свещ,защото раздува още повече.
Може и до Плевен да се принудя да дойдаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Ето колега в случай че решиш сам да се справиш 1 към 1 е.
http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...Glow_Plugs.pdf146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПод "навреме" имам предвид скоро след като изгори,а не да караме 20 к с изгоряла свещ,защото раздува още повече.
Може и до Плевен да се принудя да дойда
ПС: Това си е мое лично мнение и не искам да засегна никой, но ако съм го сторил, моля да бъда извинен !Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
Comment